• Header Group Power

Buitensport

GOED EN SLECHT NIEUWS
De sportscholen blijven gesloten tot 1 september, maar buiten sporten in gecontroleerde groepen is toegestaan. We zijn nog nooit zo boos en blij tegelijk geweest. Een sluiting tot 1 september is daadwerkelijk verschrikkelijk en ongepast maar buiten sporten is een compleet ander verhaal want de Cosy-sporter is niet vies van de buitenlucht en onze trainers voelen zich er zo vrij als een vogel. Dit voelt stiekem toch als een heropening!

WE GAAN SPORTEN
We moesten even wachten op goedkeuring van de gemeente maar we krijgen groen licht om maandag 11 mei al te starten met onze groepslessen. Dit maal niet binnen in de club maar op drie verschillende locaties. Dit betekent dat vele van onze lessen doorgang zullen vinden.
Onze locaties:
- ons Cosy-buitenterrein
- het grasveld bij de korfbal vereniging Tiel72
- in onze mooie buitenwijk

REGELS
Aangezien we gecontroleerd van start moeten gaan hangen hier wat regels aan waar we ons met zijn alle aan moeten houden. Mocht dit goedgaan hebben we de mogelijkheid tot het uitbreiden van ons lesaantal of groepsgroottes. Wanneer dit niet goed gaat hangt ons een boete of sluiting boven het hoofd.

1. maximaal één groepsles per dagdeel per deelnemer (gun elkaar een sportplekje)
2. denk aan elkaars veiligheid, 1.5 meter afstand aller tijden
3. parkeren op ons eigen parkeerterrein
4. verzamel direct op je sportlocatie (aangegeven in je rooster)
5. max 5 min voor je les aanwezig zijn
6. neem alleen het nodige mee, we hebben geen kluisje
7. handdoek verplicht in alle lessen
8. ontsmet je handen voor het sporten
9. na het sporten direct naar huis
10. MAAK VOORAL WEER PLEZIER!

ZOOM
Mocht je het nu nog niet fijn vinden om fysiek aanwezig te zijn op onze club hebben we een mooi alternatief voor jullie. We hebben onze eerste online les via Zoom als erg leuk ervaren en positieve berichten ontvangen van de sportende deelnemers. Dit betekent dat we verder met Zoom aan het werk gaan.
Dit betekent niet alleen dat de risicogroep hier veiliger door kan sporten maar dit geeft ook de mogelijkheid voor de fanatiekeling om extra lessen te volgen, op zoom hebben we dan ook bijna onbeperkt plaats in de les.

WE ARE COSY!

Nieuws

  • GezondFit

    Worstel jij al een tijdje met jezelf om die laatste kilo’s eraf- of erb...

    Lees meer
  • Buitensport

    GOED EN SLECHT NIEUWS De sportscholen blijven gesloten tot 1 september, maar...

    Lees meer
Meer nieuws