Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PasswordHash has a deprecated constructor in /home/cosyclubjulien/public_html/application/libraries/PasswordHash.php on line 27
Cosyclub Julien sport door waar vele stoppen!
 • Header Group Power

Wij gaan door!

Waar vele de handdoek in de ring gooien gaan wij door! Het sluiten van de binnenruimtes, beperkingen op de groepsgrootte of het aan banden leggen van groepslessen, vele maatregels zijn, alles behalve motiverend. In moeilijke tijden zoals deze is het dan ook vaak erg moeilijk om jezelf gemotiveerd en enthousiast te houden op het gebied van sport en bewegen, terwijl een positieve mindset juist nu, o zo belangrijk is. Zijn onlinelessen niets voor jou, is jouw sportclub gesloten of zit sporten gewoon in je hart en nieren? Wij zetten net dat stapje extra om je in beweging te houden en hebben wellicht de ideale oplossing voor je in onze outdoor trainingen:

BASIS BUITEN TRAINING:
Deze lesuren zijn speciaal ontwikkeld voor de eGym-, Rug en Houding- en lage intensiteit sporters. Met de nadruk op de gecontroleerde manier van sporten is er veel ruimte voor techniekverbetering en minder kans op overbelasting. Natuurlijk is deze les voor alle Cosysporters in te boeken en is te volgen op ons comfortabele buitenterrein.

VRIJE FITNESS:
Geheel nieuw deze lockdown is de vrije Buiten Fitness. Je hebt beschikking over verschillende sportmaterialen op gebied van kracht, cardio en uithoudingsvermogen. Bepaal je eigen training, sport met een maatje of volg onze uitdagingen van het workoutsbord.

DUO FITNESS OUTDOOR:
Waar de Fitness en Basis training stoppen om 17:00 uur gaat de Duo training door op ons parkeerterrein. Zoals in de Lockdown van de vorige kerst heb je beschikking over verschillende Bootcampmaterialen om daar zelfstandig of samen mee aan de slag te gaan. Volbreng je eigen workout of pak een workout uit ons workout-boekwerk!

Ben jij op zoek naar meer informatie? Wij helpen je graag verder!

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Active Summer Actie 2023

  In de maanden juli en augustus worden jullie sportmomenten weer extra beloond...

  Lees meer
 • Strong Viking

  Ga je met ons de uitdaging aan?

  Lees meer
Meer nieuws