Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PasswordHash has a deprecated constructor in /home/cosyclubjulien/public_html/application/libraries/PasswordHash.php on line 27
Fitsnacks.tv bij Cosyclub Julien
 • Header Functional

Fitsnacks bij Cosyclub Julien

Begin jij je dag graag met stretches of meditatie, sta je wel eens te squatten voor de spiegel of lekker mee te springen op een lekker radionummer? Thuis sporten kan ideaal zijn wanneer je net dat beetje extra wilt of wanneer je door drukte je favoriete clubles mist.

Wij als Cosyclub Juliën hebben voor jou de ideale oplossing om het thuis sporten leuker, intensiever, en verantwoordelijker op te pakken. We hebben voor jullie: FITSNACKS TV.


FitSnacks.TV presenteert je een groot scala aan workoutvarianten en lifestyle tips in snackformaat. In te starten waar en wanneer het jou uitkomt. De perfecte ondersteuning om fit te worden én te blijven. Sport mee via je smartphone, tablet, pc, laptop & smart tv, op het werk, onderweg, op vakantie of lekker thuis.

Volg diverse fanatieke workouts zoals de ClubPower, Shape, Dance, en de Step of kies bewust voor een lage intensiteit door middel van een heerlijke Yoga-les, de keuze is volledig aan jou!

Wil je graag gebruik maken van Fitsnacks.tv? Sport een jaar lang voor maar €29,95!

 • *
 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • QR-fit bij Cosyclub Julien

  Met trots presenteren we jullie onze eerste QR-FIT route. Het project staat n...

  Lees meer
 • Fitsnacks bij Cosyclub Julien

  Begin jij je dag graag met stretches of meditatie, sta je wel eens te squatte...

  Lees meer
Meer nieuws