Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PasswordHash has a deprecated constructor in /home/cosyclubjulien/public_html/application/libraries/PasswordHash.php on line 27
Crossbox bij Cosyclub Julien
 • crossbox

Small Group

Naast onze basis groepslessen heb je "met een kleine upgrade" ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze small group kracht/crossbox lessen. Deze intensieve lessen zijn kleiner betreft het deelnemersaantal waardoor we meer nadruk kunnen leggen op technieken en begeleiding. Ben jij op zoek naar meer uitdaging, een competitieverband of ben je verslaafd aan het verzuren van spieren? Dan zijn deze lessen echt iets voor jou! Een klein detail: zowel de Krachttraining als de Crossbox worden gegeven op ons Cosy-buitenterrein.

 

Krachttraining

Onze Krachttrainingen zijn een mix van gewichteffen en Fitness. Het aantal herhalingen ligt ver onder het aantal van bijvoorbeeld een clubpower en het gewicht aan het lichaam een stuk hoger. Kettlebells, elastieken, dumbelss en barbells, alle materialen kunnen worden gebruikt om de juiste spieren te laten verzuren. Uiteraard sport je niet individueel maar geheel in Cosy-stijl met de support van je medesporters. Wil jij graag weten waartoe het lichaam in staat is op het gebied van kracht zonder in te leveren op techniek? Dan is de Krachttraining dé les voor jou!

 

Crossbox

Crossbox is een intensieve trainingsvorm die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert. Tijdens deze training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier zo correct en fanatiek mogelijk uitgevoerd. Er wordt gebruik gemaakt van allerlei materialen zoals olympische stangen, kettlebells, dumbells, cardio-apparatuur en het stalen squatrek. T.o.v. onze basis groepslessen bevat de Crossbox meer competitieve uitdagingen en zal de hartslag zich vaker in de hoge zones bevinden. In deze les is opgeven geen optie!

 

Proefles volgen?

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Strong Viking

  Ga je met ons de uitdaging aan?

  Lees meer
 • GezondFit

  Wil jij graag fitter worden, wat kilos afvallen, meer balans creëren in ...

  Lees meer
Meer nieuws