• villa-joep-2

Sport For Life

In verband met het Corona-virus is besloten om Spin for Life Tiel

 NIET door te laten gaan op zaterdag 21 maart.

Naar aanleiding van de intensiteit en ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben we besloten het evenement op 21 maart niet door te laten gaan. Deze keuze is gemaakt vanwege de volksgezondheid van een ieder verbonden aan Spin for Life Tiel.

 

Onze voorkeur ligt bij het verplaatsen van het evenement naar een tot nader te noemen datum. Hou de nieuwsberichten op onze site in de gaten voor meer informatie.

 

Cosyclub Juliën

 

Kinderen moeten onbezorgd en vol toekomstdromen kunnen leven. Voor maar liefst 70% van de kinderen met de diagnose neuroblastoomkanker komen deze dromen nooit uit. Hier willen wij wat aan doen! Wij organiseren op 21 Maart 2020: Sport for Life, hét sportieve evenement om samen geld op te halen voor onderzoek naar deze vorm van kanker. De opbrengst gaat naar de Stichting Villa Joep.

 Doe mee!
Stap op één van onze 60 spinningfietsen en fiets met ons mee tot wel 6 blokken lang! Ga je liever voor 1 spinningblok? Dat mag ook. Meld je aan bij ons sportcentrum en laat je sponsoren door familie en vrienden! Dit kan heel makkelijk met jouw eigen persoonlijke donatiepagina of op onze clubpagina. Maak deze pagina aan door naar maak eigen pagina te gaan.

Doneren
Met alleen fietsen redden we het natuurlijk niet. Met een richtlijn van €25,- per fiets per uur kunnen we ook daadwerkelijk een echte steun zijn voor Villa Joep. Aangezien we niet in ieder zijn portemonnee kunnen kijken, weigeren we geen enkele donatie. Haal je de richtlijn niet, je bent altijd welkom! Wil je een donatie doen?
 
Inschrijven:
1. Cosyleden schrijven zich in via het cosy-sportrooster (meerdere uren mogelijk)
2. Partners, buren, vrienden en collegas schrijven zich in via onderstaand formulier
3. Doneer op onze clubpagina of laat mensen doneren op jouw persoonlijke pagina via: 
https://supportanddonate.nl/event/433/cosyclub-julien--tiel/

Wanneer je reservering goed is doorgekomen krijg je van ons een bevestiging van deelname.

Wij hebben er zin in!

 

Nieuws

  • Ouderen in Beweging

    Ben je een dagje ouder, beweegt het lichaam niet meer zoals de geest het wilt...

    Lees meer
  • Active Summer Actie 2023

    In de maanden juli en augustus worden jullie sportmomenten weer extra beloond...

    Lees meer
Meer nieuws